Servicii profesionale

Garantii

RomWolf este in ofensiva!
Oferim clientilor garantie 5 ani pentru fiecare sistem livrat/instalat.

Mai mult ...

Post Garantii

Scopul prestatiilor post-garantie este asigurarea sigurantei si confortului clientilor nostri.
Contactati-ne folosind ...

Mai mult ...

Revizii tehnice

Sistemele de incalzire sunt nevoite sa functioneze aproximativ 2500 ore/an, adica 104 zile, adica 3 luni si jumatate. Haideti sa facem un exercitiu de imaginatie!

Mai mult ...

Consultanta

E timpul sa actionezi acum! Te sfatuim cum sa investesti inteligent in sisteme moderne, astfel incat ...

Mai mult ...

Garantii

Conditia prealabila pentru ca acest lucru sa se intample este ca toate componentele sistemului (generatoare de caldura, accesorii hidraulice, accesorii de evacuare, panouri solare etc) sa fi fost instalate de tehnicienii ROMWOLF.
Acest lucru va asigura si ca sistemul dvs. de incalzire va fi auditat, curatat si reglat anual de un specialist ROMWOLF.

- TOP -

Post Garantii

... adresa, numerele de telefon sau adresele de e-mail ale specialistilor nostri, pe care le gasiti aici. Fiti pregatiti sa ne furnizati urmatoarele date:numele dvs., adresa, numar de telefon de contact, tipul centralei, anul fabricatiei, date sumare despre defectiunea aparuta.In maxim 48 ore de la momentul raportarii defectiunii, ne vom prezenta la adresa pentru remedierea problemelor!

- TOP -

Revizii tehnice periodice

Sa presupunem ca ne deplasam cu o masina, timp de 2500 ore intr-un an, cu o viteza medie de 60 km/ora. In aceste conditii, reusim sa parcurgem 150 000 km. Oricine este convins ca o astfel de performanta nu este posibila fara o intretinere regulata si profesionala a masinii. De ce ar fi altfel la sistemele de incalzire? Perioada de viata a unui sistem de incalzire depinde in mare masura de modul de ingrijire si intretinere. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca o ingrijire profesionala a sistemului realizeaza o economisire a energiei de peste la 10%.

- TOP -

Consultanta tehnica

... sa economisesti bani, sa protejezi mediul inconjurator, sa locuiesti sau sa muncesti intr-un spatiu confortabil. Incalzirea spatiilor folosind sistemele vechi de incalzire si producerea apei calde menajere reprezinta 90% din costurile cu energia in orice gospodarie. Modernizarea este solutia rapida pentru reducerea costurilor. Combinarea unei centrale termice in condensare cu un sistem solar poate reduce costurile cu peste 60% si poate amortiza investitia in mai putin de 3 ani!

- TOP -